SPECIALISATIES

SLAAPOEFENTHERAPIE

Heeft u moeite met inslapen, doorslapen of een combinatie hiervan? Een gebrek aan slaap kan veel verschillende klachten veroorzaken. Vermoeidheids-klachten, concentratieproblemen, kort lotje, doemdenken, piekeren, toename pijnklachten, stress en hoofdzijn, zijn een greep uit een lijst van klachten wat slaapgebrek zoal kan veroorzaken. 

 

Lees meer over slaapoefentherapie

ARTROSE NETWERK

Artrose of gewichtslijtage is een reumatische aandoening die het kraakbeen in de gewrichten langzaam aantast. Leeftijd, overbelasting van de gewrichten door overgewicht, zwaar lichamelijk werk of intensief sporten, zijn factoren die een rol kunnen spelen bij het veroorzaken van artrose of reuma. Ook de mate van beweging speelt een belangrijke rol. 

 

Lees meer over Artrose Netwerk


HOUDING BIJ JONGEREN EN JONGVOLWASSENEN

Jongeren en jongvolwassenen krijgen steeds vroeger rugklachten, veelal veroorzaakt door een verkeerde houding. Zware rug- en boekentassen, het veelvuldig gebruik van tablets en te weinig beweging zijn hier veelal de veroorzakers van.

 

Lees meer over houding bij jongeren en jongvolwassenen

 

 

GAMEBOYRUG

OF

TABLETNEK


 

 

ALS U DOOR

PIJN

NIET MEER

KUNT

FUNCTIONEREN

CHRONISCHE PIJN

OefentherapieRijen is gespecialiseerd in het behandelen van patienten met chronische pijnklachten. Chronische pijn heeft grote gevolgen en werkt door in uw dagelijks functioneren. Door de toepassing van een effectieve behandelwijze zorgen wij ervoor dat u weer grip krijgt op uw eigen leven en de chronische pijn niet meer leidend is maar onderdeel is van uw leven.

 

 

Lees meer over behandeling bij chronische pijn